Brezplačna poštnina ali dostava nad 100,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Bio Baronov gurmanski paket za moške

27,50

Darilna škatla je sestavljena iz bio zeliščnega žganja, bio Baronove paštete ali zaseke in bio  suhe salame 1/2 ali suhe klobase

 

Količina:

Opis

Bio pašteta je narejena po tradicionalni recepturi. Sestavljena je iz svinjskih jeter, svinjskega mesa, soli, popra, majarona in svinjske masti. Vsi eko mesni izdelki so narejeni iz doma ekološko rejenih živali.

Bio zaseka je tradicionalen slovenski namaz iz sveže svinjske slanine, nepogrešljiv za vse ljubitelje tradicionalne kmečke malice. Vsi eko mesni izdelki so narejeni iz doma ekološko rejenih živali.

Bio suha trajna klobasa ali salama, narejena iz svinjskega in govejega mesa, sušena na zraku na tradicionalen način brez prisilnih odstranjevalcev vlage – počasi, a vztrajno. Včasih je bila takšna klobasa edini suhomesnat izdelek na kmetiji in kot taka tudi edini trajni izdelek, ki je bil nepogrešljiv pri večjih kmečkih opravilih skozi vse leto.

Bio zeliščno žganje je zelo intenzivno, pridobljeno iz kopriv namočenih v hruškovo žganje. Po nekaj tedenskem zorenju se razvije edinstven okus in aroma, ki se vtisne v vaše brbončice.