Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.
Ni na zalogi

Bio Baronov božični paket

20,50

Darilna škatla je sestavljena iz Bio zeliščnega čaja, Bio božične marmelade in Božičnega likerja iz ribeza.

Slika je simbolična.

 

Ni na zalogi

Opis

Bio Baronov čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost. Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Božična marmelada je kot bi jedli jabolčno pito z žlico.  Sicer pa je lahko tudi super božično darilo.  Sestavljena je iz jabolk, pomaranč, čokolade, cimeta in sladkorja. Pričara čudovito božično vzdušje. Izbirate lahko tudi med različnimi okusi: božična, malina, ribez, rabarbara, jurka, višnja, češnja…

Liker iz rdečega ribeza  zelo radi uživajo ljubitelji sladkih alkoholnih pijač.  Pijača ima bogato in neverjetno prijetno jagodno aromo in okus. Običajno se priporoča, da se postrežejo s sladicami ali samo s ledom, lahko pa tudi služi, kot je sladko namizno vino, za romantično večerjo. Sestavljen je iz bio ribeza, sladkor, vino zweigelt, rum in zvezdasti janež.