Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Bio darilni kozarec “imunček”

12,00

Darilni kozarec zdravja je sestavljen iz Bio Baronovega zeliščnega čaja in Bio ameriškega slamnika – tinktura za odpornost ali Bio žganja.

 

Količina:

Opis

Bio Baronov čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost. Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Bio zeliščne kapljice ameriškega slamnika nam pomagajo krepiti organizem (imunski sistem), kar je nujno potrebno za stabilno zdravje in dobro počutje. So izredna pomoč pri prehladih. Priporočljivo je narediti kuro pred spremembami letnih časov, iz poletja v jesen in iz zime v pomlad, saj se takrat pojavlja največ virusnih in gripoznih obolenj.

Bio zeliščno žganje je zelo intenzivno, pridobljeno iz kopriv namočenih v hruškovo žganje. Po nekaj tedenskem zorenju se razvijeta edinstven okus in aroma, ki se vtisne v vaše brbončice.

Bio hruškovo žganje je vrhunsko žganje iz tepk, hrušk, ki rastejo samo v določenih predelih Slovenije. Danes so že prava redkost in naša stara sorta bogato obrodi le vsako drugo leto. Tepkovec bo s svojim posebnim zeleno sladkim okusom in intenzivno aromo navdušil vsakega poznavalca pristnega domačega žganja ter vse ljubitelje dobrih aperitivov.