Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Eko cula “veganska” – nostalgično darilo

24,00

Veganska  Eko cula je sestavljena iz Bio zeliščnega čaja, Bio ekstra domače marmelade, Bio pesta in Bio ohrovtovega čipsa in prtička. Za malo nostalgije po starih časih smo eko culo opremili z leskovo palico.

Količina:

Opis

Bio Baronov čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost. Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Bio ekstra domače marmelade so narejene iz sadja, ki ga pridelamo na domačem bio vrtu. Izbirate lahko med različnimi okusi: božična, malina, ribez, rabarbara, jurka, višnja, češnja…

Bio pesto ( bazilika, čemaz, peteršilj) je narejen iz najboljših, ročno pobranih lističev. V kuhinji se uporablja za vrhunske testenine, solate in omake.

Bio ohrovtov čips

Eden izmed najboljših načinov za uvedbo ohrovta v svojo prehrano je uživanje ohrovtovega čipsa. Je idealen prigrizek in ga obožujejo tudi otroci. Zelo je okusen, v slovenskih trgovinah pa na žalost še vedno težje dostopen.

Tudi zdrava hrana je lahko odličnega okusa… Najboljši dokaz so okusni, skrbno posušeni listi ohrovta- čips. Ohrovt je sušen na temperaturi do 40° C, saj na ta način ohrani vse svoje zdravilne lastnosti. Začinjen je z bio olivnim oljem, morsko soljo ali dodatki začimb (čili, paprika, česen…). Po želji lahko na čips potresete tudi nekaj sira.