Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Bio kulinarični set

15,50

Sestavljen je iz Bio čemaža pesta, Bio paradižnikove omake in Bio Baronogete.

Neto količina: 3 x 195ml

Količina:

Opis

Bio kulinarični set za prave kulinarike. S setom boste  vaše kulinarično znanje dvignili na povsem novo raven – gostje bodo navdušeni!

Bio Baronogeta je mešanica sveže zelenjave in zelišč je narejena po receptih Baronove babice. Odlična mešanica je primerna za dodatek jedem (juham, mesom, omakam…) . Sestavljena je iz korenja, zelene, pastinaka, peteršilja, drobnjaka in drugih zelišč z domačega eko vrta z dodano morsko soljo.

Bio pesto čemaž – divji česen se da čudovito in vsestransko pripraviti v namaz s čemažem, pesto iz čemaža ali v okusno čemaževo juho. Čemaž ima podobne lastnosti kot navadni česen. Deluje čistilno in krepčilno na želodec, črevesje in kri. Z njim si pomagamo znižati visko krvni pritisk, prepračujemo poapnitev žil, pri revmi deluje nadvse ugodno, nepogrešljiv je pri nečisti koži, oteženem dihanju in pri razstrupljanju organizma. Uporabljajo ga lahko vsi, ki navadnega česna ne prenašajo najbolje, saj čemaž ne deluje dražilno na želodec.

Bio paradižnikova omaka – hitra omaka iz konzerviranega paradižnika. Paradižnikova omaka je osnovna sestavina številnih jedi, še zlasti italijanskih. Paradižnikova omaka se lahko uporablja topla ali hladna. Toplo najpogosteje dodajamo testeninam, tortiljam, picam, mesnim, ribjim, morskim in zelenjavnim jedem; hladna pa je odlična pomaka (t.i. dip) ali dodatek jedem z žara.