Poročni dan na Eko idili

Romantika sredi Pohorja

NARAVA & DOMAČA KULINARIKA

Razmišljate, kateri kraj bi izbrali za svojo sanjsko butično poroko? Naša eko kmetija nudi lepe kotičke narave, ki bodo vašemu poročnemu dnevu dali izjemno kuliso in ponuja neomejene možnosti za nepozabno poročno fotografiranje. Svoje poročne zaobljube si lahko izrečete v našem čudovitem permakulturnem vrtu ali na pašniku ob čudovitem razgledu in Pohorski naravi.

Čudovita okolica

LETNI VRT & NOTRANJI PROSTORI

Na kmetiji imamo urejen eleganten pokrit letni vrt z zeleno streho, ki ga obdaja zelenica s cvetlicami in zelišči. Vrt sprejme do največ 50 oseb. Civilni obred sredi našega eko vrta je prava paša za oči. V primeru dežja se obred  izvede v kozolcu na kmetiji.

Poročna pogostitev

DOMAČA KULINARIKA

Poročno pogostitev vam lahko pripravimo tudi v notranjih prostorih naše eko kmetije, kje lahko pogostimo največ 50 oseb (v dveh prostorih).  Pri nas poskrbimo tudi za celotno dekoracijo s sezonskim cvetjem, zelišči in drugimi naravnimi materiali. Poskrbimo tudi za spominska darilca za vaše svate. V Baronovi kuhinji vam bomo pripravi pravi poročni meni Z eko domačega vrta na mizo.

Dodatna ponudba

Za vaš dan poskrbimo za naravne dekoracije celotnega obreda in pogostitev (cvetlične dekoracije, šopki, sedežni red, pogrinki…).

Pripravimo vam lahko spominska darilca za vaše svate Z eko domačega vrta. Ideje za darila najdete v naši spletni trgovini.

Če želita svojo ljubezen zapečatiti še v cerkvi, se lahko poročita v Cerkvi svetega Križa na Planici. Od kmetije je oddaljena le 3 minute z avtomobilom.

Rezervacije

  Rezervacija mize v istem dnevu je mogoča samo preko telefona na 051 317 104 ali 041 967 028.

  Prosimo vas, da za vse goste za mizo/v skupini izberete enak meni.

  Vinska spremljava eko vin

  Za otroški meni Z eko domačega vrta na mizo - do starosti 12 let (obračunana polovična cena menija)

  Posebne želje glede menija:

  Željen čas prihoda:

  Rezervacija je potrjena, ko prejmete potrditev na e-mail.

  Rezervacijo vam potrdimo v 24 urah.

  Vabimo vas, da si pred rezervacijo preberete odgovore na  Pogosto zastavljena vprašanja.