Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Bio komplet marmelad – darilna škatla

15,50

Pravo darilo za sladkosnede. Komplet je sestavljen iz treh najslastnejših marmelad.

Neto količina: 3 x 195 ml

Količina:

Opis

Pravo darilo za sladkosnede. Komplet je sestavljen iz treh najslastnejših marmelad.

Bio marmelada iz Aronije – aronija je rastlina, katere zrelim skoraj črnim plodovom pripisujejo veliko zdravilno moč ter upočasnitev staranja. Črnoplodna aronija (aronie melanocarpa), rastlina, ki jo poznamo tudi zaradi velike vsebnosti barvil antocianinov, vitaminov P, C, B, A, mineralov in ostalih pomembnih bio aktivnih snovi. Sestavine aronije zdravijo ožilje, uravnavajo krvni pritisk, odpravljajo želodčne težave, preprečujejo nastanek arterioskleroze, blažijo migrene, varovalno vplivajo na naše črevesje, krepijo slabokrvne, povečujejo imunsko sposobnost organizma, vplivajo na izboljšanje vida, spomina in povečujejo elastičnost kože.

Jurkina marmelada – naša grozdna jurkina marmelada je izdelana iz slovenske vrste grozdja Jurka,  pridelanega na starodaven način. Naravna marmelada je kuhana je po receptu naše babice, z visokim sadnim deležem in brez dodanih konzervansov. Jurka ima posebno, prepoznavno aromo in posebno svežino, ki nas spominja na jesensko trgatev.  Samo jurkina marmelada je zelo primerna za pripravo različni sladic in zelo lepo se poda tudi k mesu (svinjski pečenki).

Bio marmelada iz rabarbare – slastna, nekoliko kiselkasta marmelada. Rabarbarina marmelada ali marmelada iz rabarbare je odličen, aromatičen namaz, lahko pa ga uporabimo tudi pri pripravi številnih sladic, na primer palačink in rolad.

Izbirate lahko tudi med sledečimi marmeladami: malina, češnja, višnja, ribez, mešena ali božična.