Baronovo sezonsko kosilo

dobrodošlica – eko likerji ali zeliščni sok

bombetke iz enozrnice s črnim lanom, pašteta, klobasa in barvita sezonska solatka *

– – –

mešana juha iz domače govedine in hrtiš

 kremna juha iz divjih rastlin 

– – –

hišni piščanec po Pohorsko

govedina Pohorje beef pripravljena na Baronov način z vinom *

domača pečenka ali rebrca

mladi pečen krompir

gratinirani toskanski ohrovt 

ajda čebelica s šparglji

 bučke s komarčkom

babičini štruklji z zelišči

bronasta zelenjavna pita *

rdeča pesa s hrenom in malinovim sokom

sestavljena solata z domačega bio vrta

– – –

baronova gibanica ali ribezova pogača 

20,00 eura na osebo (4 hodni meni)

25,00 eurov na osebo (5 hodni meni)

  • * del sezonski menija vsebuje zgodovinske jedi pod blagovno znamko HERITERRA.