dobrodošlica – eko likerji ali zeliščni sok
bombetke iz enozrnice s črnim lanom, pašteta, klobasa in barvita sezonska solatka *
– – –
mešana juha iz domače govedine in hrtiš
kremna juha iz divjih rastlin
– – –
hišni piščanec po Pohorsko
govedina Pohorje beef pripravljena na Baronov način z vinom *
domača pečenka ali rebrca
mladi pečen krompir
gratinirani toskanski ohrovt
ajda čebelica s šparglji
bučke s komarčkom
babičini štruklji z zelišči
bronasta zelenjavna pita *
rdeča pesa s hrenom in malinovim sokom
sestavljena solata z domačega bio vrta
– – –
baronova gibanica ali ribezova pogača
20,00 eura na osebo (4 hodni meni)
25,00 eurov na osebo (5 hodni meni)
- * del sezonski menija vsebuje zgodovinske jedi pod blagovno znamko HERITERRA.