BREZPLAČNA poštnina ali DOSTAVA NAd 50,00 EUROV

Bio Baronov družinski paket

19,00

Darilna škatla je sestavljena iz Bio zeliščnega čaja, Bio Baronove ekstra domače marmelade, Bio čemaža ali Bio Baronogete in Bio zeliščnega sirupa.

Količina:

Opis

Bio Baronov čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost. Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Bio Baronogeta je mešanica sveže zelenjave in zelišč, narejena po receptih Baronove babice. Odlična mešanica je primerna za dodatek jedem (juham, mesom, omakam…) . Sestavljena je iz korenja, zelene, pastinaka, peteršilja, drobnjaka in drugih zelišč z domačega eko vrta z dodano morsko soljo.

Bio čemaž pesto – Divji česen se da čudovito in vsestransko pripraviti v namaz s čemažem, pesto iz čemaža ali v okusno čemaževo juho. Čemaž ima podobne lastnosti kot navadni česen. Deluje čistilno in krepčilno na želodec, črevesje in kri. Z njim si pomagamo znižati visok krvni pritisk, preprečujemo poapnitev žil, pri revmi deluje nadvse ugodno, nepogrešljiv je pri nečisti koži, oteženem dihanju in pri razstrupljanju organizma. Uporabljajo ga lahko vsi, ki navadnega česna ne prenašajo najbolje, saj čemaž ne deluje dražilno na želodec.

Bio ekstra domače marmelade so narejene iz sadja, ki ga pridelamo na domačem bio vrtu. Izbirate lahko med različnimi okusi: božična, malina, ribez, rabarbara, jurka, višnja, češnja…

Bio sirupi – posebnost naše kmetije so bio zeliščni sirupi, vsa zelišča so pridelana na domačem eko vrtu. Sirupi so praktično nepogrešljivi v domači kuhinji- bodisi za vsakodnevno pitje, bodisi za občasno zdravljenje ali dodatek jedem. Iz njih lahko pripravimo osvežilno pijačo za vse priložnosti. Primerni so tudi za otroke. Izbirate lahko med različnimi okusi: meta, meta-melisa, žajbelj, sivka, bazilika in bezeg.