Brezplačna poštnina ali dostava nad 60,00 €. Bio trgovina na kmetiji je odprta soboto in nedeljo čez teden po dogovoru na 051 317 104.

Bio paket zdravja

27,00

Darilna škatla je sestavljena iz Bio zeliščnega likerja, Bio baronovega čaja, Bio Baronogete in Bio ameriškega slamnika – tinktura.

Količina:

Opis

Bio Baronov zeliščni čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost.

Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Bio Baronogeta – mešanica sveže zelenjave in zelišč je narejena po receptih Baronove babice. Odlična mešanica je primerna za dodatek jedem (juham, mesom, omakam…) . Sestavljena je iz korenja, zelene, pastinaka, peteršilja, drobnjaka in drugih zelišč z domačega eko vrta z dodano morsko soljo.

Zeliščne kapljice ameriškega slamnika nam pomagajo krepiti organizem (imunski sistem), kar je nujno potrebno za stabilno zdravje in dobro počutje. So izredna pomoč pri prehladih. Priporočljivo je narediti kuro pred spremembami letnih časov, iz poletja v jesen in iz zime v pomlad, saj se takrat pojavlja največ virusnih in gripoznih obolenj.

Res dobra zdrava kava, ki obuja stare spomine….

Žitna kava vsebuje ječmen in želod.  Žitno kavo so nekdaj uporabljali predvsem za krepitev telesa. Učinkuje razkuževalno, krči tkivo, ustavlja notranje krvavitve. Zavretek je uporaben tudi zunanje, pri glivičnih kožnih boleznih, znižuje krvni sladkor, deluje preventivno priti boreliji, ter uravnava delovanje ščitnice. Ječmen zmanjšuje tudi holesterol v krvi, česar ne zmore nobena druga vrsta žita. Bogat je z vitamini B in E.