BREZPLAČNA poštnina ali DOSTAVA NAd 50,00 EUROV

Eko cula – nostalgično darilo

20,00

Eko cula je sestavljena iz Bio zeliščnega čaja, Bio ekstra domače marmelade, Bio suhe klobase in prtička. Za malo nostalgije po starih časih smo eko culo opremili z leskovo palico.

Količina:

Opis

Bio Baronov čaj sprošča celotno telo in ugodno deluje na naše počutje. Čajna mešanica je zelo prijetnega okusa in vonja. Pripravite si skodelico Baronovega čaja ob različnih prehladih, nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu – sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost. Ustvari krasno vzdušje v domu in je primeren za vse starostne skupine.

Bio ekstra domače marmelade so narejene iz sadja, ki ga pridelamo na domačem bio vrtu. Izbirate lahko med različnimi okusi: božična, malina, ribez, rabarbara, jurka, višnja, češnja…

Bio suha trajna klobasa, narejena iz svinjskega in govejega mesa, sušena na zraku na tradicionalen način brez prisilnih odstranjevalcev vlage – počasi, a vztrajno. Včasih je bila takšna klobasa edini suhomesnat izdelek na kmetiji in kot taka tudi edini trajni izdelek, ki je bil nepogrešljiv pri večjih kmečkih opravilih skozi vse leto.