Eko dan s piknik culo

Eko dan s piknik culo

Izkoristite  svoj prosti dan malo drugače – v dvoje, z družino ali prijateljih. Naučili se boste opazovati in spoštovati naravo.  V hitrem tempu današnjega časa lahko umirite svoje telo in duha z obiskom naravnega okolja, kjer spoznate, da ste v naravi le gost in je potrebno s spoštljivostjo raziskovati vse, kar nas obdaja. Doživeli boste prvovrstno izkušnjo narave in spoznali, da imamo samo en planet za življenje in da moramo skupaj storiti vse, da ga ohranimo.

 
Za vse, ki vas zanima narava, ekologija, permakultura, predelava in trženja smo pripravili poseben paket z izobraževalnim ogledom celotne eko kmetije  in piknik z eko culo v naši čudoviti Pohorski naravi.
 
Ob  prihodu vas bomo v Baronovi kavarni pozdravili z domačo eko žitno kavo, likerji, žganji in sokovi. Po degustaciji vam bomo  pripravili strokovni ogled kmetije, eko vrtov in bio trgovine, kje boste spoznali kaj je ekološko kmetovanje in etična načela permakulturnega kmetovanja. Med ogledom boste imeli možnost spoznati  različne manj poznane rastline, zelišča, drevesa. Naša kmetija nudi prijetne dom najrazličnejšim živalim – še posebej so jih veseli otroci: poni, vietnamski pujsi, koze, muce, kuža, zajčki, kokoši, race, gosi, prašiči, krave s teleti (Pohorje beef).  Posebno  mesto na kmetiji pa imajo tudi  slovenske avtohtone pasme (cikasto govedo, srnaste koze, krško poljski prašič…). Vse  Živali imajo na voljo ogromno površin na prostem, s  tem pa dobite priložnost videti jih v njihovem naravnem okolju.

Po ogledu vam bodo Baronovi pripravili pravo EKO CULO z Baronovih eko dobrot. V naši eko piknik culi boste našli vse, kar potrebujete za prijeten piknik v čudoviti Pohorski naravi. Sami si boste poiskali piknik prostor, kje boste uživali o čudoviti naravi naše eko kmetije in kulinaričnih dobrot z domačega eko vrta.
 

EKO CULA je sestavljena:
– Bio salama in pohorska bunka
– Bio pašteta
– Bio čemažev namaz
– Bio mladi kravji sir
– Bio sezonska solata v kozarcu
– Bio pirine bombetke
– Baronova gibanica 2x
– Bio jabolčni ali zeliščni sok 
 

Narava nudi različne blagodejne učinke na naše telo, zato je naša eko kmetija pravi kraj, da jo obiščete.

Eko idila na Pohorju vabi.